Humanost je više od riječi!

Akcija "MOJE ŠAPE"

Fondacija “Humana Srpska” Banjaluka pokenula je humanitarnu akciju za prikupljanje hrane, opreme, lijekova i sredstava za plaćanje veterinarskih troškova za napuštene životinje. Svi koji mogu da pomognu, mogu donirati granule za odrasle pse, za štence, granule za mačke, konzerviranu hrana za pse i za mace, makarone, rizu, gumene rukavice, posude za hranu, povoce i ogrlice, sredstva protiv buva i krpelja i tablete protiv glista, ali i sve sto može da posluži napuštenim životinjama.Donirana hrana i oprema za kucne ljubimce bice distribuirana u saradnji sa drugim udruzenjima i organizacijama koje se bave zbrinjavanjem i lijecenjem napustenih zivotinja.

Materijalne donacije mogu se predati u protorijama Fondacije "Humana Srpska" Banja Luka ili na alternatvnim lokacijama u Brckom. Za vise informacija o lokacijama za predaju materijalnih donacija pozovite 066 444 727. 

Novcana sredstva mogu se donirati putem platnih kartica Visa, Master Card, Diners ili putem PayPala preko aplikacije na dnu ove stranice.. 

Novcane donacije mogu se uplacivati na KM i devizne racune Fondacije "Humana Srpska" iz zemlje ili inostranstva.

 

Da pogledate KM i devizne ziro racune za uplatu kliknite ovdje.​​